- Over mij

Zoals mijn naam doet vermoeden, kom ik oorspronkelijk uit een Spaans sprekend land: de prachtige, warme en zonnige Dominicaanse Republiek. In Nederland ben ik in de cosmetica branche terecht gekomen. Ik heb de opleidingen tot schoonheidsspecialiste en visagie gevolgd om zo klanten het beste te kunnen adviseren.

Als beauty advisor in een winkel werken betekent lange dagen met veel staan en lopen. Het goede verloop van de dag wordt grotendeels door het welzijn van de voeten bepaald. Bovendien, naarmate ik ouder word, merk ik hoe lastig het verzorgen van mijn eigen voeten is geworden. Ineens werd het voor mij duidelijk: “Ik wil graag mensen helpen die het zelf lastig vinden hun eigen voeten op de juiste manier te verzorgen en dat gevoel van welzijn meegeven met elke behandeling”.

Zo gezegd, zo gedaan. Na het behalen van de diploma Basispedicure opende in september 2021 Pedicura Práctica Weesp haar deuren. "Pedicura Práctica" betekent in het Spaans "praktische pedicure". Hiermee wil ik laten weten dat ik uitsluitend behandelingen uitvoer die het alledaagse gebruik van de voeten verbeteren en complicaties voorkomen. Spa behandelingen zijn daarmee helaas uitgesloten.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Medisch Pedicure. Deze opleiding zal mij de kennis bieden die nodig is voor het verlenen van voetzorg aan mensen met aandoeningen die complicaties aan de voeten geven. De scholing kent de volgende onderdelen: diabetischevoet, reumatischevoet en overige risicovoet, nagelreparatie en nagelprothese, nagelbeugeltechniek, drukvrijtechnieken en orthesiologie. 

Echter tot die tijd kunt u bij mij terecht voor alle basis behandelingen, waar oog voor detail en hygiëne belangrijk is en waarvoor de tijd genomen wordt .

Hasta pronto! :)